'Zo zien Patty Brard en Johan Derksen eruit als ze oud zijn'

'Zo zien Patty Brard en Johan Derksen eruit als ze oud zijn'

Maandag 11 december 2023 om 11:22

In De Top 4000 Muziekquiz werden zondagavond alle deelnemers geconfronteerd met AI-foto's van zichzelf, van hoe ze er over een aantal jaar uit zullen zien. Patty Brard weet niet wat ze ziet: 'Nou, ik ken nog wel een dokter die hier wat aan kan doen, godsamme.'

Hélène en Johan
Vervolgens worden de oudere versies van Hélène Hendriks en Johan Derksen getoond en die vallen op zich niet tegen: 'Lekker geblondeerd haar nog steeds', aldus die eerste.

Bekijk hieronder hoe Patty, Johan, Hélène, Tim Klijn én Gerard Ekdom er over een aantal jaar uit kunnen gaan zien:

'Zo zien <em>Patty Brard</em> en Johan Derksen eruit als ze oud zijn' In De Top 4000 Muziekquiz werden zondagavond alle deelnemers geconfronteerd met AI-foto's van zichzelf, van hoe ze er over een aantal jaar uit zullen zien. Patty Brard weet niet wat ze ziet: 'Nou, ik ken nog wel een dokter die hier wat aan kan doen, godsamme.' Hélène en JohanVervolgens worden de oudere versies van Hélène Hendriks en Johan Derksen getoond en die vallen op zich niet tegen: 'Lekker geblondeerd haar nog steeds', aldus die eerste. Bekijk hieronder hoe Patty, Johan, Hélène, Tim Klijn én Gerard Ekdom er over een aantal jaar uit kunnen gaan zien: Bekijk ook Vanavond in De Top4000 Muziekquiz: Johan Derksen en Hélène Hendriks stelen de show Bekijk deze video » Vandaag Inside zet Ziggo Dome op zijn kop: bekijk de beelden Bekijk deze video » Serious Christmas: waarom leent Trijntje Oosterhuis zich voor deze afgang? Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's