Waarom zijn Genee, Derksen & Van der Gijp niet de mediapersonen van het jaar geworden?

Waarom zijn Genee, Derksen & Van der Gijp niet de mediapersonen van het jaar geworden?

Dinsdag 12 december 2023 om 09:08

Na afloop van Vandaag Inside sprak Wilfred Genee nog wat na met Albert Verlinde. Daarbij spraken de twee onder andere over de ingewikkelde oorlog in Israël, het 'te linkse' geluid van Khalid & Sophie en waarom RTL-topman Sven Sauvé (en niet de Derksen, Van der Gijp en Genee) verkozen is tot mediapersoon van het jaar.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 11 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids..tv.

Waarom zijn Genee, <em>Derksen</em> &amp; Van der Gijp niet de mediapersonen van het jaar geworden? Na afloop van Vandaag Inside sprak Wilfred Genee nog wat na met Albert Verlinde. Daarbij spraken de twee onder andere over de ingewikkelde oorlog in Israël, het 'te linkse' geluid van Khalid & Sophie en waarom RTL-topman Sven Sauvé (en niet de Derksen, Van der Gijp en Genee) verkozen is tot mediapersoon van het jaar. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 11 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids..tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's