Samenvatting PSV - Arsenal (groepsfase Champions League)

Samenvatting PSV - Arsenal (groepsfase Champions League)

Samenvatting <em>PSV - Arsenal</em> (groepsfase Champions League) Goals en hoogtepunten PSV - Arsenal Samenvatting PSV - Arsenal (groepsfase Champions League) Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met zo veel mogelijk hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen PSV en Arsenal in de groepsfase van de Champions League. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing PSV - Arsenal PSV en Arsenal spelen in de groepsfase van de Champions League tegen elkaar in het Philips Stadion in Eindhoven. De wedstrijd begint om 18.45 uur en staat onder leiding van Tobias Stieler. Lees hier waar je de wedstrijd PSV - Arsenal op tv kunt kijken. Bekijk ook deze samenvatting Samenvatting Sevilla - PSV (groepsfase Champions League) Bekijk deze video » Opstelling PSVBenitez; Dest, Ramalho, Boscagli, Mauro jr; Veerman, Til, Sairabi; Vertessen, De Jong, Bakayoko. Opstelling ArsenalRamsdale; Soares, Saliba, Gabriel, Kiwior; Elneny, Jorginho, Trossard; Havertz, Nketiah, Nelson. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen PSV en Arsenal in de groepsfase van de Champions League.
Voetbal :
Samenvatting PSV - Arsenal (groepsfase Champions League)
Dinsdag 12 december 2023 om 18:45

Goals en hoogtepunten PSV - Arsenal

Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met zo veel mogelijk hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen PSV en Arsenal in de groepsfase van de Champions League. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing PSV - Arsenal

PSV en Arsenal spelen in de groepsfase van de Champions League tegen elkaar in het Philips Stadion in Eindhoven. De wedstrijd begint om 18.45 uur en staat onder leiding van Tobias Stieler.

Lees hier waar je de wedstrijd PSV - Arsenal op tv kunt kijken.

Opstelling PSV
Benitez; Dest, Ramalho, Boscagli, Mauro jr; Veerman, Til, Sairabi; Vertessen, De Jong, Bakayoko.

Opstelling Arsenal
Ramsdale; Soares, Saliba, Gabriel, Kiwior; Elneny, Jorginho, Trossard; Havertz, Nketiah, Nelson.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen PSV en Arsenal in de groepsfase van de Champions League.

Actuele video's

Meer actuele video's