PSV - Arsenal live op tv en online (groepsfase Champions League)

PSV - Arsenal live op tv en online (groepsfase Champions League)
Laatste wedstrijd in de groepsfase

Sport :

PSV maakt een goede indruk in de eigen competitie, maar ook in de Champions League doen ze het inmiddels beter dan welke Nederlandse ploeg in de Europese competities spelen. De return tussen PSV en Arsenal is dinsdag 12 december om 18.45 uur te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal.

Samenvatting en hoogtepunten PSV - Arsenal

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Volgende ronde
Erg spannend in het in poule B van de Champions League niet meer: Arsenal is veilig en gaat sowieso door naar de volgende ronde, voor PSV kan het alleen nog maar misgaan als ze heel dik verliezen van de Engelsen en Lens vervolgens een grote overwinning haalt tegen Sevilla. Aangezien die kans gering is, hopen de Eindhovenaren op een plaats in de volgende ronde.

Late treffer
PSV haalde die volgende ronde door vorige week in Spanje nipt te winnen van Sevilla. De Spanjaarden eindigde de wedstrijd weliswaar met negen man op het veld, maar de late goal van invaller Pepi wist de wedstrijd volledig te redden voor de Eindhovenaren. De heenwedstrijd in Londen had de ploeg van Peter Bosz geen schijn van kans: het werd daar 4-0.

De wedstrijd PSV - Arsenal is op dinsdag 12 december om 18.45 uur te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. De voorbeschouwing begint om 18.00 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's