Uniek kerstspektakel: PVV-fan creëert reusachtige Geert Wilders met 4250 kerstlampjes

Uniek kerstspektakel: PVV-fan creëert reusachtige Geert Wilders met 4250 kerstlampjes

Donderdag 14 december 2023 om 10:52

Ronnie de Jonge, een fervente PVV-stemmer, heeft zijn liefde voor Geert Wilders op creatieve wijze geuit door een opmerkelijk groot hoofd van de politicus te creëren met kerstlampjes.

Tekst gaat verder onder de video.

Uniek kerstspektakel: <em>PVV-fan</em> creëert reusachtige <em>Geert Wilders</em> met <em>4250 kerstlampjes</em> Ronnie de Jonge, een fervente PVV-stemmer, heeft zijn liefde voor Geert Wilders op creatieve wijze geuit door een opmerkelijk groot hoofd van de politicus te creëren met kerstlampjes. Tekst gaat verder onder de video. 4250 kerstlampjesRonnie heeft maar liefst 4250 kerstlampjes gebruikt om zijn kunstwerk te creëren, waarbij bijna zijn hele huis betrokken is. Samen met zijn buurman Mohammed Garrauo, die op GL-PVDA stemt, hebben ze de lampjes opgehangen. Het is een jaarlijkse traditie in de buurt, die volgens hen de leukste buurt is. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Frans Timmermans vergelijkt Geert Wilders met witte haai uit Finding Nemo (video) Bekijk deze video » VVD-leider Dilan Yesilgöz stelt stemming spreidingswet uit: 'Helemaal niet zo gek' Bekijk deze video »
Entertainment :

4250 kerstlampjes
Ronnie heeft maar liefst 4250 kerstlampjes gebruikt om zijn kunstwerk te creëren, waarbij bijna zijn hele huis betrokken is. Samen met zijn buurman Mohammed Garrauo, die op GL-PVDA stemt, hebben ze de lampjes opgehangen. Het is een jaarlijkse traditie in de buurt, die volgens hen de leukste buurt is.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's