Illegaal vuurwerk drama in Gelderland: twee jongens gewond, een verliest hand (video)

Illegaal vuurwerk drama in Gelderland: twee jongens gewond, een verliest hand (video)

Vrijdag 15 december 2023 om 13:48

Vrijdagochtend raakten twee minderjarige jongens in het Gelderse dorp Doornspijk gewond bij een ongeluk met illegaal vuurwerk. De jongens waren zelf met het vuurwerk bezig, laat de politie weten.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Illegaal vuurwerk</em> drama in <em>Gelderland</em>: twee jongens gewond, een verliest hand <em>(video)</em> Vrijdagochtend raakten twee minderjarige jongens in het Gelderse dorp Doornspijk gewond bij een ongeluk met illegaal vuurwerk. De jongens waren zelf met het vuurwerk bezig, laat de politie weten. Tekst gaat verder onder de video. Hand verlorenEén van de jongens liep ernstige verwondingen op, waarbij Dagblad van het Noorden meldt dat hij zijn hand heeft verloren. Volgens de krant was er mogelijk een derde jongen betrokken bij het ongeluk, maar hij liep geen verwondingen op, hoewel dit niet bevestigd is door de politie. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: Nederlanders kopen in oktober 'verboden vuurwerk' in België Bekijk deze video » Vuurwerkverbod in Nederland? Artsen zijn voor: 'Loopgraven-oogheelkunde' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Hand verloren
Eén van de jongens liep ernstige verwondingen op, waarbij Dagblad van het Noorden meldt dat hij zijn hand heeft verloren. Volgens de krant was er mogelijk een derde jongen betrokken bij het ongeluk, maar hij liep geen verwondingen op, hoewel dit niet bevestigd is door de politie.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's