Even Tot Hier gemist? 'Rare Dilan' Yeşilgöz draait: 'Die doet maar wat' (video)

Even Tot Hier gemist? 'Rare Dilan' Yeşilgöz draait: 'Die doet maar wat' (video)

Zondag 17 december 2023 om 09:50

Na een hele dag praten over het respecteren van de rechtsstaat, liep Dilan Yeşilgöz op dinsdag naar de interuptiemicrofoon en kwam ineens met een motie. Een rare situatie, volgens de heren van Even Tot Hier.

Draai
Yeşilgöz wil dat kabinet en Eerste Kamer een pas op de plaats doen met de
Spreidingswet. Maar die wet was toch al door de Tweede Kamer? Yesilgöz én de VVD waren het hier toch al mee eens? Even Tot Hier duidde zaterdag deze bijzonder move: 'Rare Dilan die draait…'

Even Tot Hier is elke zaterdag om 21:30 te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

<em>Even Tot Hier</em> gemist? 'Rare Dilan' Yeşilgöz draait: 'Die doet maar wat' (video) Na een hele dag praten over het respecteren van de rechtsstaat, liep Dilan Yeşilgöz op dinsdag naar de interuptiemicrofoon en kwam ineens met een motie. Een rare situatie, volgens de heren van Even Tot Hier. DraaiYeşilgöz wil dat kabinet en Eerste Kamer een pas op de plaats doen met deSpreidingswet. Maar die wet was toch al door de Tweede Kamer? Yesilgöz én de VVD waren het hier toch al mee eens? Even Tot Hier duidde zaterdag deze bijzonder move: 'Rare Dilan die draait…' Even Tot Hier is elke zaterdag om 21:30 te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Even Tot Hier gemist? 'Rare Dilan' Yeşilgöz draait: 'Die doet maar wat' (video)

Actuele video's

Meer actuele video's