Video: Dienst Speciale Interventies houdt verdachte aan na inval in Vlissingen

Video: Dienst Speciale Interventies houdt verdachte aan na inval in Vlissingen

Zondag 17 december 2023 om 16:34

Aan het begin van de middag op zondag heeft een politie-arrestatieteam een inval gedaan in Vlissingen, waarbij ook een persoon is aangehouden.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Dienst Speciale Interventies</em> houdt verdachte aan na <em>inval</em> in <em>Vlissingen</em> Aan het begin van de middag op zondag heeft een politie-arrestatieteam een inval gedaan in Vlissingen, waarbij ook een persoon is aangehouden. Tekst gaat verder onder de video. Dienst Speciale InterventiesOmstreeks 14.00 uur hebben leden van de Dienst Speciale Interventies (DSI) een inval gedaan in een portiekwoning aan de Paul Krugerstraat. Na de inval werd een man gearresteerd en geblinddoekt afgevoerd in een politiewagen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: burgemeester Almere sluit woning tijdelijk na explosie in woonwijk (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: vijf honden gered bij uitslaande woningbrand, bewoner gewond (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Dienst Speciale Interventies
Omstreeks 14.00 uur hebben leden van de Dienst Speciale Interventies (DSI) een inval gedaan in een portiekwoning aan de Paul Krugerstraat. Na de inval werd een man gearresteerd en geblinddoekt afgevoerd in een politiewagen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's