Dringende opschaling: politie Groningen breidt zoekgebied voor vermiste Thomas (25) uit

Dringende opschaling: politie Groningen breidt zoekgebied voor vermiste Thomas (25) uit

Sunday 17 December 2023 om 18:31

Bij de zoektocht naar de vermiste Thomas van Zeewijk Vink heeft de politie het zoekgebied uitgebreid. Oorspronkelijk werd gekeken tussen de Kattenhage en Eerste Hunzestraat, maar nu wordt een groter deel van de stad doorzocht op de 25-jarige Groninger.

Tekst gaat verder onder de video.

Dringende opschaling: <em>politie Groningen</em> breidt zoekgebied voor <em>vermiste Thomas</em> (25) uit Bij de zoektocht naar de vermiste Thomas van Zeewijk Vink heeft de politie het zoekgebied uitgebreid. Oorspronkelijk werd gekeken tussen de Kattenhage en Eerste Hunzestraat, maar nu wordt een groter deel van de stad doorzocht op de 25-jarige Groninger. Tekst gaat verder onder de video. Andere locatiesDe opgevraagde camerabeelden hebben geen verdere aanwijzingen opgeleverd. Er wordt nu overwogen dat Thomas mogelijk op andere locaties is geweest sinds zijn verdwijning. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: Hilversum neemt afscheid omgekomen zusjes Livia en Cecile (video) Bekijk deze video » Video: Dienst Speciale Interventies houdt verdachte aan na inval in Vlissingen Bekijk deze video »
Nieuws :

Andere locaties
De opgevraagde camerabeelden hebben geen verdere aanwijzingen opgeleverd. Er wordt nu overwogen dat Thomas mogelijk op andere locaties is geweest sinds zijn verdwijning.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's