Hart van Nederland: Hilversum neemt afscheid omgekomen zusjes Livia en Cecile (video)

Hart van Nederland: Hilversum neemt afscheid omgekomen zusjes Livia en Cecile (video)

Zaterdag 16 december 2023 om 19:55

<em>Hart van Nederland</em>: Hilversum neemt afscheid omgekomen zusjes Livia en Cecile (video) Een grote groep mensen heeft in een stoet afscheid genomen van de twee zusjes Livia en Cécile, zo is te zien bij Hart van Nederland. De twee zaten bij hun ouders op de achterbank toen hun auto betrokken raakte bij een ongeluk met een spookrijder. SteunDe ouders van de twee meisjes raakten zwaargewond bij het ongeluk. Wel waren ze zaterdagmiddag aanwezig bij de uitvaartdienst. 'Hoewel ons verdriet alles overstijgend is, putten we troost uit de enorme belangstelling en steun die we afgelopen periode hebben ervaren', laten de ouders weten in een schriftelijke verklaring. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Inwoners Apeldoorn mogen onterecht ontvangen energietoeslag houden (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Hart van Nederland: buurtbewoners geschrokken na explosie Almere (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: grote zoekactie naar vermiste banketbakker Olaf Roelofsen (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een grote groep mensen heeft in een stoet afscheid genomen van de twee zusjes Livia en Cécile, zo is te zien bij Hart van Nederland. De twee zaten bij hun ouders op de achterbank toen hun auto betrokken raakte bij een ongeluk met een spookrijder.

Steun
De ouders van de twee meisjes raakten zwaargewond bij het ongeluk. Wel waren ze zaterdagmiddag aanwezig bij de uitvaartdienst. 'Hoewel ons verdriet alles overstijgend is, putten we troost uit de enorme belangstelling en steun die we afgelopen periode hebben ervaren', laten de ouders weten in een schriftelijke verklaring.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's