Herdershond beet baby in 'split second' dood: 'Nachtmerriescenario' (RTL Boulevard)

Herdershond beet baby in 'split second' dood: 'Nachtmerriescenario' (RTL Boulevard)

Maandag 18 december 2023 om 20:55

Een afschuwelijke tragedie speelde zich af in 2019, toen de acht maanden oude baby Robin bij zijn grootouders werd doodgebeten door hun herdershond. Vandaag kwam de zaak voor.

Lees verder onder de video.

Herdershond beet baby in 'split second' dood: 'Nachtmerriescenario' (<em>RTL Boulevard</em>) Een afschuwelijke tragedie speelde zich af in 2019, toen de acht maanden oude baby Robin bij zijn grootouders werd doodgebeten door hun herdershond. Vandaag kwam de zaak voor. Lees verder onder de video. Of de grootouders iets te verwijten valt, werd vandaag uitgebreid besproken in de rechtszaal. Ook de moeder van de baby komt aan het woord en wil naast antwoorden van haar inmiddels ex-schoonouders, ook aandacht vragen voor andere dodelijk bijtincidenten met honden die helaas nog steeds veel te vaak voorkomen. In RTL Boulevard was een overzicht van de heftige zaak te zien. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Nieuws :
Herdershond beet baby in 'split second' dood: 'Nachtmerriescenario' (RTL Boulevard)

Of de grootouders iets te verwijten valt, werd vandaag uitgebreid besproken in de rechtszaal. Ook de moeder van de baby komt aan het woord en wil naast antwoorden van haar inmiddels ex-schoonouders, ook aandacht vragen voor andere dodelijk bijtincidenten met honden die helaas nog steeds veel te vaak voorkomen. In RTL Boulevard was een overzicht van de heftige zaak te zien.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's