Video: gewapende overvallers FEBO in Amsterdam gewond door frituurvet

Video: gewapende overvallers FEBO in Amsterdam gewond door frituurvet

Een verdachte die in de nacht van donderdag op vrijdag een overval probeerde te plegen op een FEBO in Amsterdam, liep verwondingen op door frituurvet. Een medeverdachte is nog voortvluchtig, maar de politie vermoedt dat deze ook gewond is en daardoor makkelijk te herkennen zou kunnen zijn.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>gewapende overvallers</em> FEBO in <em>Amsterdam</em> gewond door frituurvet Een verdachte die in de nacht van donderdag op vrijdag een overval probeerde te plegen op een FEBO in Amsterdam, liep verwondingen op door frituurvet. Een medeverdachte is nog voortvluchtig, maar de politie vermoedt dat deze ook gewond is en daardoor makkelijk te herkennen zou kunnen zijn. Tekst gaat verder onder de video. Gewapende overvallersRond 01.00 uur betraden gewapende overvallers met een mes en vuurwapen de FEBO aan de Amsteldijk. Zowel medewerkers als klanten probeerden hen te verdrijven, wat leidde tot een confrontatie tussen de twee groepen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Heftige beelden: overstromingen teisteren kustprovincies door storm Pia Bekijk deze video » ZIEN: DHL-gebouw in Eindhoven ontruimd vanwege lekkende stof dichloormethaan Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Gewapende overvallers
Rond 01.00 uur betraden gewapende overvallers met een mes en vuurwapen de FEBO aan de Amsteldijk. Zowel medewerkers als klanten probeerden hen te verdrijven, wat leidde tot een confrontatie tussen de twee groepen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's