ZIEN: DHL-gebouw in Eindhoven ontruimd vanwege lekkende stof dichloormethaan

ZIEN: DHL-gebouw in Eindhoven ontruimd vanwege lekkende stof dichloormethaan

Vrijdagochtend is een vestiging van pakketbezorger DHL aan de Jan Hilgersweg in Eindhoven ontruimd nadat er een lekkend pakketje was ontdekt. Volgens de vrachtbrieven bevatte het pakket het oplosmiddel dichloormethaan.

Tekst gaat verder onder de video.

ZIEN: <em>DHL-gebouw</em> in <em>Eindhoven</em> ontruimd vanwege lekkende stof <em>dichloormethaan</em> Vrijdagochtend is een vestiging van pakketbezorger DHL aan de Jan Hilgersweg in Eindhoven ontruimd nadat er een lekkend pakketje was ontdekt. Volgens de vrachtbrieven bevatte het pakket het oplosmiddel dichloormethaan. Tekst gaat verder onder de video. Gelekte vloeistofVolgens een woordvoerder van de veiligheidsregio Brabant-Zuidoost is de situatie stabiel. Drie personen zijn door ambulancemedewerkers gecontroleerd, maar hun huidige situatie is niet bekend. Direct na de ontdekking van het lekkende pakket strooide de bedrijfshulpverlening van DHL absorptiekorrels op de gelekte vloeistof en waarschuwde de brandweer. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: elf doden en veel gewonden door schietpartij universiteit Praag (video) Bekijk deze video » Heftige beelden: overstromingen teisteren kustprovincies door storm Pia Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Gelekte vloeistof
Volgens een woordvoerder van de veiligheidsregio Brabant-Zuidoost is de situatie stabiel. Drie personen zijn door ambulancemedewerkers gecontroleerd, maar hun huidige situatie is niet bekend. Direct na de ontdekking van het lekkende pakket strooide de bedrijfshulpverlening van DHL absorptiekorrels op de gelekte vloeistof en waarschuwde de brandweer.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's