Ali B in juni voor de rechter: 'Verdenkingen stuk steviger dan bij Thijs Römer' (video)

Ali B in juni voor de rechter: 'Verdenkingen stuk steviger dan bij Thijs Römer' (video)

Friday 22 December 2023 om 19:56

Het heeft bijna twee jaar geduurd, maar eindelijk is het bekend wanneer de rechtszaak rondom Ali B van start gaat. De inhoudelijke behandeling staat in juni gepland en duurt twee dagen.

<em>Ali B</em> in juni voor de rechter: 'Verdenkingen stuk steviger dan bij Thijs Römer' (video) Het heeft bijna twee jaar geduurd, maar eindelijk is het bekend wanneer de rechtszaak rondom Ali B van start gaat. De inhoudelijke behandeling staat in juni gepland en duurt twee dagen. VerdenkingenDe rapper wordt beschuldigd van één aanranding en twee verkrachtingen. Zojuist kwam het Openbaar Ministerie met een langverwachte datum: 12 en 13 juni van komend jaar. Volgens de redactie van RTL Boulevard moet Ali B zich schrap zetten. 'De verdenkingen zijn een stuk steviger dan bij Thijs Römer'. Römer werd eerder dit jaar veroordeeld voor het online misbruik op drie minderjarige meisjes. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Ali B in juni voor de rechter: 'Verdenkingen stuk steviger dan bij Thijs Römer' (video)

Verdenkingen
De rapper wordt beschuldigd van één aanranding en twee verkrachtingen. Zojuist kwam het Openbaar Ministerie met een langverwachte datum: 12 en 13 juni van komend jaar. Volgens de redactie van RTL Boulevard moet Ali B zich schrap zetten. 'De verdenkingen zijn een stuk steviger dan bij Thijs Römer'. Römer werd eerder dit jaar veroordeeld voor het online misbruik op drie minderjarige meisjes.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's