Nederland staat versteld van Sterren op het Doek-schilderijen met Typhoon (video)

Nederland staat versteld van Sterren op het Doek-schilderijen met Typhoon (video)

Nederland staat versteld van <em>Sterren op het Doek</em>-schilderijen met Typhoon (video) Rapper en zanger Typhoon was zaterdag 23 december te zien in Sterren op het doek. Op X, voorheen Twitter, laten de mensen thuis weten dat de schilderijen verbluffend mooi zijn. Lees een aantal X-berichten hieronder, en zie een fragment van de uitzending. Lees verder onder de video. Joost Wassink en Liliana Valbuena portretteerden Glenn de Randamie (Typhoon) in het programma #SterrenophetDoek van Omroep MAX. U kunt bieden op dit kunstwerk tot vr. 29 december 12uur. Benieuwd naar het hoogste bod of wilt u zelf meebieden ga dan naar: https://t.co/KwITuqcqMk pic.twitter.com/P6kySBDqdC— Veilingen van Kunst Nijmegen (@VVKunst) December 23, 2023 Heeft #Glenn in #sterrenophetdoek nou zoveel geluk met de kunstenaars? Erg mooie portretten van hem! Of komt dit vooral door zijn uitstraling & openheid? Hij weet toch steeds weer te raken❤️✨??— Maitri✨ (@IngaMaitri) December 23, 2023 #sterrenophetdoek met @typhoon teruggekeken. Wat een prachtig schilderij van #CarrolinevanDijk ?Ik werd er ook meteen door geraakt. Prachtige kleuren en super gaaf om met metaal en roest te werken.— Jacqueline (@JacqlovesAdam) December 24, 2023 Bekijk de OmroepMAX-video hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_) ApartRapper Typhoon laat weten dat hij de 'gekste' thuis was. Hij is openhartig over zijn werk en zijn privéleven. Wanneer hij de doeken ziet staat hij, net als de kijkers thuis, versteld van het talent van de kunstenaars: "Wat een prachtige schilderijen. Ik zou niet kunnen kiezen", schrijft iemand. Sterren op het doek is vanaf zaterdag 11 november wekelijks om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Sterren op het doek met Olcay Gulsen over haar zware burn-out: "Alleen maar janken" Bekijk deze video » Sterren op het Doek: Daan Schuurmans is veel gepest en vertelt openhartig over deze tijd Bekijk deze video »

Rapper en zanger Typhoon was zaterdag 23 december te zien in Sterren op het doek. Op X, voorheen Twitter, laten de mensen thuis weten dat de schilderijen verbluffend mooi zijn. Lees een aantal X-berichten hieronder, en zie een fragment van de uitzending.

Lees verder onder de video.

Bekijk de OmroepMAX-video hieronder.

Apart
Rapper Typhoon laat weten dat hij de 'gekste' thuis was. Hij is openhartig over zijn werk en zijn privéleven. Wanneer hij de doeken ziet staat hij, net als de kijkers thuis, versteld van het talent van de kunstenaars: "Wat een prachtige schilderijen. Ik zou niet kunnen kiezen", schrijft iemand.

Sterren op het doek is vanaf zaterdag 11 november wekelijks om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's