Sterren op het doek met Olcay Gulsen over haar zware burn-out: "Alleen maar janken"

Sterren op het doek met Olcay Gulsen over haar zware burn-out: "Alleen maar janken"

<em>Sterren op het doek</em> met Olcay Gulsen over haar <em>zware</em> burn-out: &quot;Alleen maar janken&quot; Dit zijn alle deelnemers van het nieuwe seizoen Sterren op het doek Gisteren zagen we in de tweede aflevering van Sterren op het doek dat Olcay Gulsen sprak over haar zware burn-out. Özcan Akyol hoort haar emotionele verhaal aan. Bekijk dit fragment hieronder. Lees verder onder de video Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_) Ruud de WildOlcay laat zich portretteren voor Sterren op het doek nog voordat zij bekendmaakt dat ze haar relatie met Ruud de Wild beëindigt. Het leven van de zakenvrouw in beauty en mode is onderwerp van gesprek. In het Rijksmuseum krijgt de brunette een voor een haar portretten te zien Het nieuwe seizoen van Sterren op het doek is vanaf zaterdag 11 november wekelijks om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Arjen Robben in Sterren op het doek: "De waardering die ze voor je hebben als mens is het mooist" Bekijk deze video » Sterren op het doek gemist? Arjen Robben de eerste deelnemer van nieuw seizoen Bekijk deze video »

Dit zijn alle deelnemers van het nieuwe seizoen Sterren op het doek

Gisteren zagen we in de tweede aflevering van Sterren op het doek dat Olcay Gulsen sprak over haar zware burn-out. Özcan Akyol hoort haar emotionele verhaal aan. Bekijk dit fragment hieronder.

Lees verder onder de video

Ruud de Wild
Olcay laat zich portretteren voor Sterren op het doek nog voordat zij bekendmaakt dat ze haar relatie met Ruud de Wild beëindigt. Het leven van de zakenvrouw in beauty en mode is onderwerp van gesprek. In het Rijksmuseum krijgt de brunette een voor een haar portretten te zien

Het nieuwe seizoen van Sterren op het doek is vanaf zaterdag 11 november wekelijks om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's