Sterren op het Doek: Daan Schuurmans is veel gepest en vertelt openhartig over deze tijd

Sterren op het Doek: Daan Schuurmans is veel gepest en vertelt openhartig over deze tijd

<em>Sterren op het Doek</em>: Daan Schuurmans is veel <em>gepest</em> en vertelt openhartig over deze tijd Dit zijn alle deelnemers van het nieuwe seizoen Sterren op het doek In de derde aflevering van Sterren op het doek zien we Daan Schuurmans. Eerder zagen we Arjen Robben en Olcay Gulsen voorbijkomen. In het fragment hieronder laat acteur Daan Schuurmans weten dat hij in het verleden is gepest. Het ergste is volgens hem dat je dat niet op dat moment aan je ouders wil vertellen. Het heeft zijn karakter gevormd. Bekijk de video hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_) Het nieuwe seizoen van Sterren op het doek is vanaf zaterdag 11 november wekelijks om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Arjen Robben in Sterren op het doek: "De waardering die ze voor je hebben als mens is het mooist" Bekijk deze video » Sterren op het doek met Olcay Gulsen over haar zware burn-out: "Alleen maar janken" Bekijk deze video »
Zondag 26 november 2023 om 09:45

Dit zijn alle deelnemers van het nieuwe seizoen Sterren op het doek

In de derde aflevering van Sterren op het doek zien we Daan Schuurmans. Eerder zagen we Arjen Robben en Olcay Gulsen voorbijkomen. In het fragment hieronder laat acteur Daan Schuurmans weten dat hij in het verleden is gepest. Het ergste is volgens hem dat je dat niet op dat moment aan je ouders wil vertellen. Het heeft zijn karakter gevormd. Bekijk de video hieronder.

Het nieuwe seizoen van Sterren op het doek is vanaf zaterdag 11 november wekelijks om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's