Wildwesttaferelen in beeld: Man vuurt meerdere schoten af in Zwolle

Wildwesttaferelen in beeld: Man vuurt meerdere schoten af in Zwolle

Het was zowat het wilde westen in Zwolle. Een persoon vond het nodig om te schieten, en daarna kwam hij ook nog in conflict met anderen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Wildwesttaferelen</em> in beeld: Man vuurt meerdere schoten af in <em>Zwolle</em> Het was zowat het wilde westen in Zwolle. Een persoon vond het nodig om te schieten, en daarna kwam hij ook nog in conflict met anderen. Tekst gaat verder onder de video. LubeckpleinDe incidenten vonden plaats op de late zaterdagavond. De verdachte loste eerst schoten in de lucht op het Lubeckplein en vluchtte vervolgens naar het treinstation. Hier vond ook een confrontatie met andere personen plaats, zo meldt de politie via sociale media. Wat daarbij precies gebeurde, is nog niet duidelijk. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: ontploffing bij woning in Maarssen, veel schade (video) Bekijk deze video » Video: explosieven gevonden in daklozensopvang Amsterdam, verdachte aangehouden Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lubeckplein
De incidenten vonden plaats op de late zaterdagavond. De verdachte loste eerst schoten in de lucht op het Lubeckplein en vluchtte vervolgens naar het treinstation. Hier vond ook een confrontatie met andere personen plaats, zo meldt de politie via sociale media. Wat daarbij precies gebeurde, is nog niet duidelijk.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's