Video: explosieven gevonden in daklozensopvang Amsterdam, verdachte aangehouden

Video: explosieven gevonden in daklozensopvang Amsterdam, verdachte aangehouden

In een daklozenopvang in de Tweede Boerhaavestraat in Amsterdam zijn explosieven zijn aangetroffen. Er is iemand aangehouden, laat de politie weten op X.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>explosieven</em> gevonden in <em>daklozensopvang Amsterdam</em>, verdachte aangehouden In een daklozenopvang in de Tweede Boerhaavestraat in Amsterdam zijn explosieven zijn aangetroffen. Er is iemand aangehouden, laat de politie weten op X. Tekst gaat verder onder de video. OntruimdVanochtend zijn hulpdiensten grootschalig ingezet bij het Passantenhotel in Amsterdam-Oost na meldingen van een mogelijk explosief. Het hotel, dat fungeert als opvang voor daklozen, is onmiddellijk ontruimd. De 50 bewoners zijn ondergebracht in Hotel Arena in het Oosterpark. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: ontploffing bij woning in Maarssen, veel schade (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: supporters Willem II vernielen bus na winst op rivaal NAC (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Ontruimd
Vanochtend zijn hulpdiensten grootschalig ingezet bij het Passantenhotel in Amsterdam-Oost na meldingen van een mogelijk explosief. Het hotel, dat fungeert als opvang voor daklozen, is onmiddellijk ontruimd. De 50 bewoners zijn ondergebracht in Hotel Arena in het Oosterpark.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's