Hart van Nederland: ontploffing bij woning in Maarssen, veel schade (video)

Hart van Nederland: ontploffing bij woning in Maarssen, veel schade (video)

Zaterdag 23 december 2023 om 15:22

<em>Hart van Nederland</em>: ontploffing bij woning in Maarssen, veel schade (video) In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 03.00 uur is een ontploffing geweest voor een woning in Maarssen. Dat meldt de Politie Utrecht op X. Er is schade aan de gevel en de gevels van aangrenzende woningen. De bewoners van de woning raakten niet gewond volgens Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: supporters Willem II vernielen bus na winst op rivaal NAC (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: zwaargewonde vrouw gevonden in woning Maastricht (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: spookrijder veroorzaakt botsing op A50 bij Valburg (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 03.00 uur is een ontploffing geweest voor een woning in Maarssen. Dat meldt de Politie Utrecht op X. Er is schade aan de gevel en de gevels van aangrenzende woningen. De bewoners van de woning raakten niet gewond volgens Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's