Hart van Nederland: supporters Willem II vernielen bus na winst op rivaal NAC (video)

Hart van Nederland: supporters Willem II vernielen bus na winst op rivaal NAC (video)

Zaterdag 23 december 2023 om 14:56

<em>Hart van Nederland</em>: supporters Willem II vernielen bus na winst op rivaal NAC (video) De politie heeft vrijdagavond in Breda negen mensen aangehouden na de voetbalwedstrijd tussen NAC Breda en Willem II. Zij worden verdacht van het niet voldoen aan een bevel of vordering, het plegen van openlijk geweld, mishandeling en vernieling. Volgens Hart van Nederland raakten vier agenten lichtgewond. De supporters van Willem II vernielden onder andere de bus van de supporters van NAC. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: dode na steekpartij in binnenstad Enschede (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: zwaargewonde vrouw gevonden in woning Maastricht (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: spookrijder veroorzaakt botsing op A50 bij Valburg (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

De politie heeft vrijdagavond in Breda negen mensen aangehouden na de voetbalwedstrijd tussen NAC Breda en Willem II. Zij worden verdacht van het niet voldoen aan een bevel of vordering, het plegen van openlijk geweld, mishandeling en vernieling. Volgens Hart van Nederland raakten vier agenten lichtgewond. De supporters van Willem II vernielden onder andere de bus van de supporters van NAC.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's