Zien: dode en zwaargewonde aangetroffen in woning Tuitjenhorn, politie gaat uit van familiedrama

Zien: dode en zwaargewonde aangetroffen in woning Tuitjenhorn, politie gaat uit van familiedrama

In een woning aan het Ligthof in Tuitjenhorn is een levenloos lichaam aangetroffen, terwijl een ander persoon zwaargewond naar het ziekenhuis is vervoerd.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>dode en zwaargewonde</em> aangetroffen in woning <em>Tuitjenhorn</em>, politie gaat uit van <em>familiedrama</em> In een woning aan het Ligthof in Tuitjenhorn is een levenloos lichaam aangetroffen, terwijl een ander persoon zwaargewond naar het ziekenhuis is vervoerd. Tekst gaat verder onder de video. FamiliedramaHoewel de zaak nog wordt onderzocht, geeft een woordvoerder van de politie aan dat er wordt uitgegaan van een familiedrama. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Wildwesttaferelen in beeld: Man vuurt meerdere schoten af in Zwolle Bekijk deze video » Video: explosieven gevonden in daklozensopvang Amsterdam, verdachte aangehouden Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Familiedrama
Hoewel de zaak nog wordt onderzocht, geeft een woordvoerder van de politie aan dat er wordt uitgegaan van een familiedrama.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's