Overstromingswaarschuwing: rivieren in Nederland stijgen door regen en smeltwater uit Duitsland

Overstromingswaarschuwing: rivieren in Nederland stijgen door regen en smeltwater uit Duitsland

<em>Overstromingswaarschuwing</em>: rivieren in <em>Nederland</em> stijgen door <em>regen</em> en smeltwater uit <em>Duitsland</em> Dagenlang regen en harde wind, en vanuit Duitsland stromen aanzienlijke hoeveelheden smeltwater onze kant op. Hierdoor zal het waterpeil van onze rivieren de komende dagen stijgen naar het hoogste niveau in dertien jaar. Op diverse plaatsen in het land ontstaat er al overlast. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Wildwesttaferelen in beeld: Man vuurt meerdere schoten af in Zwolle Bekijk deze video » Zien: dode en zwaargewonde aangetroffen in woning Tuitjenhorn, politie gaat uit van familiedrama Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Dagenlang regen en harde wind, en vanuit Duitsland stromen aanzienlijke hoeveelheden smeltwater onze kant op. Hierdoor zal het waterpeil van onze rivieren de komende dagen stijgen naar het hoogste niveau in dertien jaar. Op diverse plaatsen in het land ontstaat er al overlast.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's