Bekijk de teaser van Rebel Moon - Part Two: The Scargiver, in april op Netflix

Bekijk de teaser van Rebel Moon - Part Two: The Scargiver, in april op Netflix

Maandag 25 december 2023 om 20:22

Het eerste deel van het Rebel Moon tweeluik is vanaf deze week te zien op Netflix en is direct gestegen naar de eerste plaats in de Netflix Top 10, wat tijdens de Kerstdagen best een groot ding is. Daarom brengt Netflix nu de teaser van het tweede deel uit.

Bekijk de teaser van <em>Rebel Moon - Part Two: The Scargiver</em>, in april op Netflix Het eerste deel van het Rebel Moon tweeluik is vanaf deze week te zien op Netflix en is direct gestegen naar de eerste plaats in de Netflix Top 10, wat tijdens de Kerstdagen best een groot ding is. Daarom brengt Netflix nu de teaser van het tweede deel uit. Het verhaalHet tweede deel volgt uiteraard het eerste deel op. Kora en de krijgers die zijn overgebleven moeten zich voorbereiden om alles op te kunnen geven en samen te werken met de mensen van Veldt om hun ooit vredige stad te verdedigen. Ze moeten hun eigen verleden onder ogen zien en aan elkaar tonen waarom ze vechten. Bekijk de teaser trailer van Rebel Moon - Part Two: The Scargiver hierboven. Vanaf 19 april 2024 is Rebel Moon - Part Two: The Scargiver te streamen op Netflix. Bekijk ook Bekijk de trailer van Love on the Spectrum U.S. seizoen 2, vanaf 19 januari op Netflix Bekijk deze video » Bekijk de teaser van Rebel Moon - Part Two: The Scargiver, in april op Netflix Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de teaser van Rebel Moon - Part Two: The Scargiver, in april op Netflix

Het verhaal
Het tweede deel volgt uiteraard het eerste deel op. Kora en de krijgers die zijn overgebleven moeten zich voorbereiden om alles op te kunnen geven en samen te werken met de mensen van Veldt om hun ooit vredige stad te verdedigen. Ze moeten hun eigen verleden onder ogen zien en aan elkaar tonen waarom ze vechten.

Bekijk de teaser trailer van Rebel Moon - Part Two: The Scargiver hierboven.

Vanaf 19 april 2024 is Rebel Moon - Part Two: The Scargiver te streamen op Netflix.

Actuele video's

Meer actuele video's