Vader gearresteerd na gijzelactie op luchthaven Hamburg: kind in veilige handen (video)

Vader gearresteerd na gijzelactie op luchthaven Hamburg: kind in veilige handen (video)

Zondag 5 november 2023 om 18:16

Een gijzeling op de luchthaven van Hamburg heeft een goede afloop gekend. Een gewapende man reed met zijn auto door het hek van het vliegveld en parkeerde deze onder een vliegtuig, waar hij zijn 4-jarige dochter urenlang in gijzeling hield.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Vader gearresteerd</em> na gijzelactie op <em>luchthaven Hamburg</em>: kind in veilige handen (video) Een gijzeling op de luchthaven van Hamburg heeft een goede afloop gekend. Een gewapende man reed met zijn auto door het hek van het vliegveld en parkeerde deze onder een vliegtuig, waar hij zijn 4-jarige dochter urenlang in gijzeling hield. Tekst gaat verder onder de video. GijzelingVolgens de politiewoordvoerder heeft de man tijdens de gijzelactie twee brandende flessen uit de auto gegooid. Ook heeft hij toen hij het vliegveld opreed, in de lucht geschoten. Er is geen schade aangericht en niemand raakte gewond. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Koning Willem Alexander co-piloot in vliegtuig naar Zuid-Afrika (Shownieuws) Bekijk deze video » Nederlanders uit Gaza geland in Eindhoven: "Dit snijdt iedereen door de ziel" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Vader gearresteerd na gijzelactie op luchthaven Hamburg: kind in veilige handen (video)

Gijzeling
Volgens de politiewoordvoerder heeft de man tijdens de gijzelactie twee brandende flessen uit de auto gegooid. Ook heeft hij toen hij het vliegveld opreed, in de lucht geschoten. Er is geen schade aangericht en niemand raakte gewond.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's