Hugo Kennis en Loiza Lamers waren wel op Schiphol voor dansende Joy & Walter uit B&B Vol Liefde

Hugo Kennis en Loiza Lamers waren wel op Schiphol voor dansende Joy & Walter uit B&B Vol Liefde

<em>Hugo Kennis</em> en <em>Loiza Lamers</em> waren wel op Schiphol voor dansende Joy &amp; Walter uit <em>B&amp;B Vol Liefde</em> Zie boven een fragment uit Shownieuws: komt Debbie uit vorig seizoen van B&B Vol Liefde weer op tv? B&B Vol Liefde-kopstukken van het huidige seizoen Walter en Joy waren dinsdagochtend op Schiphol om te dansen, samen en met anderen. Veel belangstelling bleek er niet te zijn behalve de pers, maar dat mocht de pret niet drukken. Bekijk hieronder de beelden die Joy heeft gedeeld. Tekst gaat door onder de beelden Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Joy van Swieten (@joyvanswieten) Fans Loiza Lamers en Hugo Kennis waren wel naar de vluchthaven getogen. "Er was niemand", vertelde Loiza aan RTL Boulevard. "Ik heb me echt geschaamd", vervolgde ze. Desondanks delen Hugo en Loiza hun avontuur op Instagram. Bekijk hieronder hun reactie op X. Hugo Kennis (37) en Loiza Lamers (28) zijn dinsdagochtend naar vliegveld Schiphol toe gereden om te dansen met twee kandidaten van de RTL-datingshow 'B&B Vol Liefde'. Deelnemers Joy en Walter hadden aangekondigd daar met elkaar te gaan dansen. Met name bedhttps://t.co/L5aYsJoSOJ— MSN.nl (@MSNNL) August 15, 2023 B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Shownieuws: Loiza Lamers dit najaar met eigen show in theaters (video) Bekijk deze video » Joy (B&B Vol Liefde) op Schiphol: 'Ik houd niet van de spotlights en iedereen herkent me' Bekijk deze video » Hugo Kennis en Eva Cleven over Race Across The World, 'totaal niet verwacht' Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: Tom schrikt van Olofs kamer, 'In klerehoek gezet' Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 15 augustus 2023 om 13:42

Zie boven een fragment uit Shownieuws: komt Debbie uit vorig seizoen van B&B Vol Liefde weer op tv?

B&B Vol Liefde-kopstukken van het huidige seizoen Walter en Joy waren dinsdagochtend op Schiphol om te dansen, samen en met anderen. Veel belangstelling bleek er niet te zijn behalve de pers, maar dat mocht de pret niet drukken.

Bekijk hieronder de beelden die Joy heeft gedeeld.

Tekst gaat door onder de beelden

Fans Loiza Lamers en Hugo Kennis waren wel naar de vluchthaven getogen. "Er was niemand", vertelde Loiza aan RTL Boulevard. "Ik heb me echt geschaamd", vervolgde ze. Desondanks delen Hugo en Loiza hun avontuur op Instagram.

Bekijk hieronder hun reactie op X.

B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.



Actuele video's

Meer actuele video's