ZIEN: Duitse deelstaat Nedersaksen kampt met historisch hoge waterstand

ZIEN: Duitse deelstaat Nedersaksen kampt met historisch hoge waterstand

De Duitse politie doet een oproep aan Nederlanders in de Drentse grensstreek om niet naar Nedersaksen te komen om het hoge water te bekijken. Het kan zijn dat wegen zijn afgesloten, en het is belangrijk dat hulpdiensten ongestoord hun werk kunnen doen.

Tekst gaat verder onder de video.

ZIEN: Duitse deelstaat <em>Nedersaksen</em> kampt met historisch <em>hoge waterstand</em> De Duitse politie doet een oproep aan Nederlanders in de Drentse grensstreek om niet naar Nedersaksen te komen om het hoge water te bekijken. Het kan zijn dat wegen zijn afgesloten, en het is belangrijk dat hulpdiensten ongestoord hun werk kunnen doen. Tekst gaat verder onder de video. Hoge waterstandGrote delen van de deelstaat Nedersaksen worden getroffen door een aanzienlijk hoge waterstand. Minister-president Stephan Weil van de deelstaat spreekt over records en zegt: "Nooit eerder hebben we hier overstromingen van deze omvang gezien." Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Spectaculaire redding kudde paardjes van hoogwater (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Risico op rivieroverstromingen: waterpeil Rijn bereikt 14,5 meter boven NAP Bekijk deze video » Hoogwaterdrama op camping Blokzijl: 'Alles staat blank, het is verschrikkelijk' Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Hoge waterstand
Grote delen van de deelstaat Nedersaksen worden getroffen door een aanzienlijk hoge waterstand. Minister-president Stephan Weil van de deelstaat spreekt over records en zegt: "Nooit eerder hebben we hier overstromingen van deze omvang gezien."

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's