Spectaculaire redding kudde paardjes van hoogwater (Hart van Nederland)

Spectaculaire redding kudde paardjes van hoogwater (Hart van Nederland)

Woensdag 27 december 2023 om 16:50

Met een spectacuIaire redding wist beheerder Pim een kudde paardjes in veiligheid te brengen. In eerste instantie leken de paarden wel safe van het hoogwater te staan op een hoog gebied maar dat bleek toch niet langer het geval.

Water
Het water omsloot de kudde op het heuveltje waar ze stonden en dus moesten de paarden verplaatst worden. Pim sprong op de rug van een van de beesten en reed zo het water in. Gelukkig kwam de rest erachteraan, zo vertelt collega beheerder Venus aan Hart van Nederland. Nu staan de paardjes mooi droog.

Spectaculaire redding kudde paardjes van <em>hoogwater</em> (<em>Hart van Nederland</em>) Met een spectacuIaire redding wist beheerder Pim een kudde paardjes in veiligheid te brengen. In eerste instantie leken de paarden wel safe van het hoogwater te staan op een hoog gebied maar dat bleek toch niet langer het geval. WaterHet water omsloot de kudde op het heuveltje waar ze stonden en dus moesten de paarden verplaatst worden. Pim sprong op de rug van een van de beesten en reed zo het water in. Gelukkig kwam de rest erachteraan, zo vertelt collega beheerder Venus aan Hart van Nederland. Nu staan de paardjes mooi droog. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Stier al dagen ingesloten door hoogwater in België, vlakbij Maastricht Bekijk deze video » Zien! Drone- en andere beelden van gevolgen hoogwater in Deventer en omgeving Bekijk deze video » Overstromingswaarschuwing: rivieren in Nederland stijgen door regen en smeltwater uit Duitsland Bekijk deze video »
Nieuws :

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's