Jurre Geluk open in docuserie Therapie: hierom was hij een geweldige Mol

Jurre Geluk open in docuserie Therapie: hierom was hij een geweldige Mol

Jurre Geluk open in docuserie <em>Therapie</em>: hierom was hij een geweldige Mol In de nieuwe docuserie Therapie is Jurre Geluk open over zijn mentale struggles. De presentator is een enorme pleaser en is vaak alleen maar bezig met wat anderen nodig hebben. Daarom kon hij ook zo goed een Mol spelen in Wie is de mol?. Hij speelde deze rol geweldig, maar dat is volgens hem ook juist een beetje verdrietig… Bekijk de beelden van Therapie hieronder. De docuserie Therapie is vanaf woensdag 3 januari wekelijks om 21.50 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Therapie terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door NPO Start (@npo_start) Who’s That Girl: Sarita Lorena wilde geen muziek meer maken na dood vriend Bekijk deze video » Bibi Breijman openhartig over uitbrengen boek: 'Ik vocht tegen mentale problemen' Bekijk deze video »
Vrijdag 29 december 2023 om 14:43

In de nieuwe docuserie Therapie is Jurre Geluk open over zijn mentale struggles. De presentator is een enorme pleaser en is vaak alleen maar bezig met wat anderen nodig hebben. Daarom kon hij ook zo goed een Mol spelen in Wie is de mol?. Hij speelde deze rol geweldig, maar dat is volgens hem ook juist een beetje verdrietig…

Bekijk de beelden van Therapie hieronder.

De docuserie Therapie is vanaf woensdag 3 januari wekelijks om 21.50 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Therapie terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's