Who’s That Girl: Sarita Lorena wilde geen muziek meer maken na dood vriend

Who’s That Girl: Sarita Lorena wilde geen muziek meer maken na dood vriend

<em>Who’s That Girl</em>: Sarita Lorena wilde geen muziek meer maken na dood vriend In Who’s That Girl vertelt Sarita Lorena openhartig over de dood van haar vriend, vorig jaar werd haar geliefde Siki vermoord. De zangeres stopte met muziek maken, alles wat haar aan hem deed herinneren was voor haar te zwaar. Toch heeft ze mede dankzij therapie de kracht weer gevonden om te zingen en schrijven. “Ik weet dat hij niks liever wilde dan dat ik doorging met muziek. En hij wilde niet dat ik met muziek zou stoppen. En ik weet dat hij uiteindelijk trots op me is. En ik ga hem nog trotser maken.” Bekijk de beelden van Who’s That Girl hieronder. Who’s That Girl is iedere zondag rond 21.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Who’s That Girl terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door AVROTROS (@avrotros) Nieuw seizoen Het mooiste meisje van de klas start met Dominique: bekijk eerste beelden Bekijk deze video » Zien: trailer nieuwe AVROTROS serie Who's that girl - Het Mooiste Meisje van de Klas VIPS Bekijk deze video »
Donderdag 5 oktober 2023 om 15:45

In Who’s That Girl vertelt Sarita Lorena openhartig over de dood van haar vriend, vorig jaar werd haar geliefde Siki vermoord. De zangeres stopte met muziek maken, alles wat haar aan hem deed herinneren was voor haar te zwaar. Toch heeft ze mede dankzij therapie de kracht weer gevonden om te zingen en schrijven. “Ik weet dat hij niks liever wilde dan dat ik doorging met muziek. En hij wilde niet dat ik met muziek zou stoppen. En ik weet dat hij uiteindelijk trots op me is. En ik ga hem nog trotser maken.”

Bekijk de beelden van Who’s That Girl hieronder.

Who’s That Girl is iedere zondag rond 21.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Who’s That Girl terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's