Thriller op WK Darts: Berry van Peer verliest in zenuwslopend gevecht tegen Damon Heta

Thriller op WK Darts: Berry van Peer verliest in zenuwslopend gevecht tegen Damon Heta

Het darts is niet gratis op tv te zien. Lees hier hoe je darts live kunt kijken.

Berry van Peer slaagt er niet in om de achtste finales van het WK darts te bereiken, ondanks een veelbelovende 2-0 voorsprong. In een ware thriller gaat de Nederlandse darter uiteindelijk ten onder tegen Damon Heta met 3-4.

Tekst gaat verder onder de fragmenten.

Reactie Van Peer
"Ik was niet echt bezig met het publiek", verklaarde Van Peer, die na meerdere finishes zijn handen achter zijn oren hield in de richting van het publiek. "Bij één finish riepen ze een keer wat, maar dat deden ze bij Damon ook en doen ze eigenlijk altijd. Dat maakt niet uit. Ik heb gewoon een aantal cruciale pijlen gemist. Het viel niet mijn kant op."

Thriller op WK Darts: <em>Berry van Peer</em> verliest in zenuwslopend gevecht tegen <em>Damon Heta</em> Het darts is niet gratis op tv te zien. Lees hier hoe je darts live kunt kijken. Berry van Peer slaagt er niet in om de achtste finales van het WK darts te bereiken, ondanks een veelbelovende 2-0 voorsprong. In een ware thriller gaat de Nederlandse darter uiteindelijk ten onder tegen Damon Heta met 3-4. Tekst gaat verder onder de fragmenten. ????? ????? van Berry van Peer! ??De Nederlander wint de eerste set met een mooie 142-finish!#ViaplaySportNL #ViaplayDarts #WCDarts #WKDarts pic.twitter.com/xDwD8LAf7V— Viaplay Sport Nederland (@viaplaysportnl) December 29, 2023 VAN PEER DOUBLES HIS LEAD!It's all going wrong for Damon Heta so far as Berry van Peer clinches set two 3-2. ? https://t.co/f3RU9WTIoD#WCDarts pic.twitter.com/IAWRGJ2j2I— PDC Darts (@OfficialPDC) December 29, 2023 UNREAL FROM VAN PEER! He was MILES back in the leg and yet a 180 leaves a 108 finish which he takes out to lead 2-1 in this sixth set! pic.twitter.com/ry7jlfVsG4— PDC Darts (@OfficialPDC) December 29, 2023 Damon Heta pulls it out of the fire against Berry van Peer ? pic.twitter.com/L2O8BucpE4— PDC Darts (@OfficialPDC) December 29, 2023 Reactie Van Peer"Ik was niet echt bezig met het publiek", verklaarde Van Peer, die na meerdere finishes zijn handen achter zijn oren hield in de richting van het publiek. "Bij één finish riepen ze een keer wat, maar dat deden ze bij Damon ook en doen ze eigenlijk altijd. Dat maakt niet uit. Ik heb gewoon een aantal cruciale pijlen gemist. Het viel niet mijn kant op." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook WK darts: Matt Campbell overtreft zichzelf en verslaat legende James Wade in eerste ronde Bekijk deze video » Top 10 Nederlandse sportmomenten van 2023: ontdek de hoogtepunten Bekijk deze video »
Darts :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's