Viaplay: Zo kijk je live naar darts in 2023

Viaplay: Zo kijk je live naar darts in 2023
Hoe volg je Michael van Gerwen en andere darters?

Sport :

Dit jaar (2023) kun je het darts, net als vorig jaar, niet op een open tv-kanaal, maar op de gloednieuwe streamingdienst Viaplay. Hoe kun je Michael van Gerwen, Danny Noppert, Raymond 'Barney' van Barneveld en alle andere (Nederlandse) darters in 2023 gaan volgen? Gids.tv heeft het overzicht.

Niet op tv
Doordat NENT en dus Viaplay de rechten op het darten in haar portefeuille heeft, zal het darten niet meer op tv te zien zijn. Je kunt wel een abonnement nemen op Viaplay. Via de verschillende apps van de dienst, waaronder op je telefoon, tablet, smart tv en op sommige mediaboxen, kun je vaak alle partijen live kijken.

Je kunt op maximaal 2 apparaten tegelijkertijd streamen. In 24 uur kan je ook maar op maximaal 5 apparaten kijken. Op dit moment kan je een abonnement afsluiten voor 9,99 euro per maand, maar in augustus wordt dit automatisch 13,99 euro per maand.

De tekst gaat verder onder deze video's

Terugkijken
Het darten terugkijken kan ook via Viaplay: voor 48 uur is elke partij terug te kijken via de streamingdienst. Hiervoor maakt het niet uit welk abonnement je hebt.

Darts is vanaf 2022 volledig te zien bij streamingdienst Viaplay. Daar kun je ook verschillende buitenlandse voetbalcompetities en Formule 1 kijken.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV