WK Darts: Wattimena verslaat Sherrock en staat in tweede ronde

WK Darts: Wattimena verslaat Sherrock en staat in tweede ronde

Monday 18 December 2023 om 14:24

Jermaine Wattimena heeft de tweede ronde van het WK Darts bereikt, door publiekslieveling (en de enige vrouw in het speelschama) Fallon Sherrock te verslaan. De matchdarts zie je hieronder, in de video van Viaplay:

WK Darts: <em>Wattimena</em> verslaat Sherrock en staat in tweede ronde Jermaine Wattimena heeft de tweede ronde van het WK Darts bereikt, door publiekslieveling (en de enige vrouw in het speelschama) Fallon Sherrock te verslaan. De matchdarts zie je hieronder, in de video van Viaplay: Het WK darts 2024 is van vrijdag 15 december 2023 tot en met woensdag 3 januari 2024 elke wedstrijddag live te zien op Viaplay. Volg alles rondom het WK darts via het darts-dossier bij Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: Michael van Gerwen toont klasse met geweldige comeback tegen Bunting in kwartfinale PCF Bekijk deze video »
Darts :
WK Darts: Wattimena verslaat Sherrock en staat in tweede ronde

Het WK darts 2024 is van vrijdag 15 december 2023 tot en met woensdag 3 januari 2024 elke wedstrijddag live te zien op Viaplay. Volg alles rondom het WK darts via het darts-dossier bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's