Sterren op het doek gemist? Miljuschka openhartig over geweigerde dochter

Sterren op het doek gemist? Miljuschka openhartig over geweigerde dochter

<em>Sterren op het doek</em> gemist? Miljuschka openhartig over geweigerde dochter Culinair expert/presentatrice Miljuschka Witzenhausen was zaterdag 30 december te zien in Sterren op het doek. Zie hieronder een fragment van de aflevering. Lees verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_) AchtergrondMiljuschka vertelt over haar leven. Ook haar dochtertje komt ter sprake. De kok laat weten dat haar dochtertje soms wordt geweigerd vanwege haar achtergrond. Bekijk dit fragment hierboven. Sterren op het doek is elke zaterdag om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Sterren op het Doek met Tineke de Nooij: "Ik begin een nieuw leven" (video) Bekijk deze video » Nederland staat versteld van Sterren op het Doek-schilderijen met Typhoon (video) Bekijk deze video »

Culinair expert/presentatrice Miljuschka Witzenhausen was zaterdag 30 december te zien in Sterren op het doek. Zie hieronder een fragment van de aflevering.

Lees verder onder de video.

Achtergrond
Miljuschka vertelt over haar leven. Ook haar dochtertje komt ter sprake. De kok laat weten dat haar dochtertje soms wordt geweigerd vanwege haar achtergrond. Bekijk dit fragment hierboven.

Sterren op het doek is elke zaterdag om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's