Sterren op het Doek met Tineke de Nooij: "Ik begin een nieuw leven" (video)

Sterren op het Doek met Tineke de Nooij: "Ik begin een nieuw leven" (video)

<em>Sterren op het Doek</em> met Tineke de Nooij: &quot;Ik begin een nieuw leven&quot; (video) Dit zijn alle deelnemers van het nieuwe seizoen Sterren op het doek Gisteren, zaterdag 2 december, zagen we op NPO 2 Tineke de Nooij bij Sterren op het Doek. De radio- en televisiepresentatrice vertelt o.a. dat ze zich energiek voelt. Het lijkt alsof ze een nieuw leven start. Dat was eerst wel anders, ze had namelijk veel last van lichamelijke klachten. Bekijk het fragment van Sterren op het Doek hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_) Het nieuwe seizoen van Sterren op het doek is vanaf zaterdag 11 november wekelijks om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Sterren op het doek met Olcay Gulsen over haar zware burn-out: "Alleen maar janken" Bekijk deze video » Sterren op het Doek: Daan Schuurmans is veel gepest en vertelt openhartig over deze tijd Bekijk deze video »
Sunday 3 December 2023 om 09:01

Dit zijn alle deelnemers van het nieuwe seizoen Sterren op het doek

Gisteren, zaterdag 2 december, zagen we op NPO 2 Tineke de Nooij bij Sterren op het Doek. De radio- en televisiepresentatrice vertelt o.a. dat ze zich energiek voelt. Het lijkt alsof ze een nieuw leven start. Dat was eerst wel anders, ze had namelijk veel last van lichamelijke klachten. Bekijk het fragment van Sterren op het Doek hieronder.

Het nieuwe seizoen van Sterren op het doek is vanaf zaterdag 11 november wekelijks om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's