Noodbevel in Hedel na onrust in centrum: Mobiele Eenheid moest ingrijpen

Noodbevel in Hedel na onrust in centrum: Mobiele Eenheid moest ingrijpen

Noodbevel in <em>Hedel</em> na onrust in centrum: <em>Mobiele Eenheid</em> moest ingrijpen Voor het centrum van het Gelderse Hedel is vanaf 02.00 uur vannacht een noodbevel afgekondigd. De gemeente Maasdriel meldt dat "eenieder die zich alleen of in groepsverband ophoudt in het centrum van Hedel is bevolen zich op eerste aanzegging van de politie per direct uit het gebied te verwijderen". Mobiele EenheidDe Mobiele Eenheid moest tijdens de jaarwisseling ingrijpen op de Kasteellaan omdat volgens een 112-verslaggever hulpdiensten bekogeld werden met glas, stenen en vuurwerk. Van 18.00 tot 02.00 uur gold een vuurwerkverbod dat genegeerd werd. Of er relschoppers zijn aangehouden is niet bekend. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Vuurwerk gekte bij Duitse supermarkten door Nederlandse vuurwerktoeristen, gevechten breken uit! Bekijk deze video » Hart van Nederland: politie verwijdert demonstranten van A10 (video) Bekijk deze video » Zware vuurwerkbom zorgt voor ravage in Midwolda Bekijk deze video »
Nieuws :
Monday 1 January om 09:53

Voor het centrum van het Gelderse Hedel is vanaf 02.00 uur vannacht een noodbevel afgekondigd. De gemeente Maasdriel meldt dat "eenieder die zich alleen of in groepsverband ophoudt in het centrum van Hedel is bevolen zich op eerste aanzegging van de politie per direct uit het gebied te verwijderen".

Mobiele Eenheid
De Mobiele Eenheid moest tijdens de jaarwisseling ingrijpen op de Kasteellaan omdat volgens een 112-verslaggever hulpdiensten bekogeld werden met glas, stenen en vuurwerk. Van 18.00 tot 02.00 uur gold een vuurwerkverbod dat genegeerd werd. Of er relschoppers zijn aangehouden is niet bekend.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's