Hart van Nederland: politie verwijdert demonstranten van A10 (video)

Hart van Nederland: politie verwijdert demonstranten van A10 (video)

Zaterdag 30 december 2023 om 17:27

<em>Hart van Nederland</em>: politie verwijdert demonstranten van A10 (video) De politie is begonnen met het verwijderen van activisten van Extinction Rebellion van de snelweg A10 in Amsterdam. Dat begon even na 15.30 uur, melt Hart van Nederland. Voorafgaand werd verzocht de blokkade te beëindigen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: passagierstrein ramt auto bij Rijen, grote ravage (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: extra maatregelen door hoogwater in de Dommel (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: fietser ernstig gewond na aanrijding met shovel (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

De politie is begonnen met het verwijderen van activisten van Extinction Rebellion van de snelweg A10 in Amsterdam. Dat begon even na 15.30 uur, melt Hart van Nederland. Voorafgaand werd verzocht de blokkade te beëindigen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's