Zware vuurwerkbom zorgt voor ravage in Midwolda

Zware vuurwerkbom zorgt voor ravage in Midwolda

Monday 1 January om 09:20

Een zware vuurwerkbom zorgt voor ravage in het Groningse Midwolda. De explosie vond plaats rond 1:00 uur aan de Anna Maria Horalaan.

Zeer zwaar vuurwerk
Drie auto's raakten beschadigd, de ramen van vijf huizen zijn eruit gesprongen en hier en daar vallen de pannen van het dak. Volgens de politie zou het om zeer zwaar vuurwerk gaan. Wie verantwoordelijk is voor de schade is tot nu toen nog niet bekend meldt Hart van Nederland.

Zware <em>vuurwerkbom</em> zorgt voor ravage in Midwolda Een zware vuurwerkbom zorgt voor ravage in het Groningse Midwolda. De explosie vond plaats rond 1:00 uur aan de Anna Maria Horalaan. Zeer zwaar vuurwerkDrie auto's raakten beschadigd, de ramen van vijf huizen zijn eruit gesprongen en hier en daar vallen de pannen van het dak. Volgens de politie zou het om zeer zwaar vuurwerk gaan. Wie verantwoordelijk is voor de schade is tot nu toen nog niet bekend meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: ree in nood uit kanaal gered in Beek en Donk (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: auto over de kop geslagen bij aanrijding Geulle (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: vreugdevuren Scheveningen en Duindorp branden al (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's