Met het mes op tafel: Herman van der Zandt geeft stokje door aan Sjoerd van Ramshorst

Met het mes op tafel: Herman van der Zandt geeft stokje door aan Sjoerd van Ramshorst

<em>Met het mes op tafel</em>: Herman van der Zandt geeft stokje door aan Sjoerd van Ramshorst Herman van der Zandt stopt als presentator van de quiz Met het mes op tafel en daarom moet het stokje worden doorgegeven aan zijn opvolger. De laatste opnames zitten erop en daarom geeft Herman zijn kaartjes aan de gloednieuwe quizmaster Sjoerd van Ramshorst. Vanaf 12 februari neemt Sjoerd de presentatie op zich van Met het mes op tafel en hij heeft er uiteraard veel zin in. “Ik ga oefenen.” Bekijk de beelden van Met het mes op tafel hieronder. Het nieuwe seizoen van Met het mes op tafel is vanaf maandag 12 februari om 19.55 uur op NPO 2 te zien met Sjoerd van Ramshorst als gastheer. Je kunt alle afleveringen van Met het mes op tafel terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_) Maarten van Rossem: 'Ik weet al 2 jaar dat Philip Freriks wil stoppen met De Slimste Mens' Bekijk deze video » Shownieuws over De Slimste Mens: "Herman van der Zandt heeft boeman rol gekregen" Bekijk deze video » Nieuwe gezichten bij Top 2000 à Go-Go 2023 (Shownieuws) Bekijk deze video »

Herman van der Zandt stopt als presentator van de quiz Met het mes op tafel en daarom moet het stokje worden doorgegeven aan zijn opvolger. De laatste opnames zitten erop en daarom geeft Herman zijn kaartjes aan de gloednieuwe quizmaster Sjoerd van Ramshorst. Vanaf 12 februari neemt Sjoerd de presentatie op zich van Met het mes op tafel en hij heeft er uiteraard veel zin in. “Ik ga oefenen.”

Bekijk de beelden van Met het mes op tafel hieronder.

Het nieuwe seizoen van Met het mes op tafel is vanaf maandag 12 februari om 19.55 uur op NPO 2 te zien met Sjoerd van Ramshorst als gastheer. Je kunt alle afleveringen van Met het mes op tafel terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's