De slimste mens: Akwasi maakte Bijlmerramp als kind van dichtbij mee maar is 'ok'

De slimste mens: Akwasi maakte Bijlmerramp als kind van dichtbij mee maar is 'ok'

<em>De slimste mens</em>: Akwasi maakte Bijlmerramp als kind van dichtbij mee maar is 'ok' In De slimste mens is Akwasi een van de kandidaten en presentator Philip Freriks vraagt hem naar de Bijlmerramp. Hij woonde in de Bijlmer als kind en maakte de vliegramp van dichtbij mee. Het had behoorlijk wat impact, zo wilde hij als kind nooit in zijn eigen kamer slapen en was hij daar alleen maar aan het huilen. “Maar ik ben ok hoor. We moeten het er gewoon over hebben. Het is de grootste vliegramp op Nederlandse grond in de Nederlandse geschiedenis.” Bekijk de beelden van De slimste mens hieronder. De slimste mens is iedere werkdag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door KRO-NCRV (@kro.ncrv) Philip Freriks over stoppen met De Slimste Mens: 'Lastig besluit' Bekijk deze video » Marco Louwerens (Directeurtje) is 'De Slimste van de dag' Bekijk deze video » Philip Freriks laat zangtalent horen in De Slimste Mens: tijd voor samenwerking met Gotu Jim? Bekijk deze video »

In De slimste mens is Akwasi een van de kandidaten en presentator Philip Freriks vraagt hem naar de Bijlmerramp. Hij woonde in de Bijlmer als kind en maakte de vliegramp van dichtbij mee. Het had behoorlijk wat impact, zo wilde hij als kind nooit in zijn eigen kamer slapen en was hij daar alleen maar aan het huilen. “Maar ik ben ok hoor. We moeten het er gewoon over hebben. Het is de grootste vliegramp op Nederlandse grond in de Nederlandse geschiedenis.”

Bekijk de beelden van De slimste mens hieronder.

De slimste mens is iedere werkdag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's