Video: Benjamin 'totaal uitgetuned' tijdens gesprek met Olivier-Bas in Winter Vol Liefde

Video: Benjamin 'totaal uitgetuned' tijdens gesprek met Olivier-Bas in Winter Vol Liefde

Woensdag 3 januari om 22:23

Dit zijn de kandidaten van Winter Vol Liefde 2023

Benjamin heeft nog altijd geen goed gevoel bij Olivier-Bas in Winter Vol Liefde. Hij is zelfs 'helemaal uitgetuned' tijdens het avondeten.

Video: Benjamin 'totaal uitgetuned' tijdens gesprek met Olivier-Bas in <em>Winter Vol Liefde</em> Dit zijn de kandidaten van Winter Vol Liefde 2023 Benjamin heeft nog altijd geen goed gevoel bij Olivier-Bas in Winter Vol Liefde. Hij is zelfs 'helemaal uitgetuned' tijdens het avondeten. EtenBenjamin heeft zijn moeder Ilse over de vloer in Winter Vol Liefde. Hij heeft Olivier-Bas gevraagd om te komen eten, maar daar komt hij erachter dat het geen match is. Het gesprek gaat over koetjes en kalfjes en dat is iets wat Benjamin juist niet wil. Winter Vol Liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. Mike niet blij met Edith in Winter Vol Liefde: 'Ze vraagt mij helemaal niks' (video) Bekijk deze video » Winter Vol Liefde: maakt Olivier-Bas, met zijn mooie ogen, kans bij Benjamin? Bekijk deze video » Olivier-Bas sneert naar Joshua: 'Opgestaan is plaats vergaan' (Winter vol Liefde) Bekijk deze video »
TV :
Video: Benjamin 'totaal uitgetuned' tijdens gesprek met Olivier-Bas in Winter Vol Liefde

Eten
Benjamin heeft zijn moeder Ilse over de vloer in Winter Vol Liefde. Hij heeft Olivier-Bas gevraagd om te komen eten, maar daar komt hij erachter dat het geen match is. Het gesprek gaat over koetjes en kalfjes en dat is iets wat Benjamin juist niet wil.

Winter Vol Liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's