Bekijk de aftrap van Wie is de Mol? 2024: "The game is on"

Bekijk de aftrap van Wie is de Mol? 2024: "The game is on"

Bekijk de aftrap van <em>Wie is de Mol? 2024</em>: &quot;The game is on&quot; Wie is de Mol?-fans waren gisteravond helemaal in hun sas. Want het nieuwe seizoen ging van start! AVROTROS deelt op Instagram beelden van de eerste aflevering. Bekijk deze beelden hieronder. Handje schudden"The game is on", zegt Jeroen Spitzenberger in het onderstaande fragment. Het is hem en vele andere deelnemers ontgaan dat zij de Mol konden ontmaskeren tijdens het onderstaande 'spel'. Een paar WIDM-kandidaten wisten heel goed dat zij de hand konden schudden met de Mol, maar hebben geen idee wie het nou zou kunnen zijn. Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) Bekijk ook Actrice Rian Gerritsen over deelname Wie is de Mol?: 'Geen tactiek, blanco erin' (video) Bekijk deze video » Bekijk de leader van Wie is de Mol? 2024! Is de Mol nu al ontmaskerd? (spoilers) Bekijk deze video »
Sunday 7 January om 09:09

Wie is de Mol?-fans waren gisteravond helemaal in hun sas. Want het nieuwe seizoen ging van start! AVROTROS deelt op Instagram beelden van de eerste aflevering. Bekijk deze beelden hieronder.

Handje schudden
"The game is on", zegt Jeroen Spitzenberger in het onderstaande fragment. Het is hem en vele andere deelnemers ontgaan dat zij de Mol konden ontmaskeren tijdens het onderstaande 'spel'. Een paar WIDM-kandidaten wisten heel goed dat zij de hand konden schudden met de Mol, maar hebben geen idee wie het nou zou kunnen zijn.

Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's