Actrice Rian Gerritsen over deelname Wie is de Mol?: 'Geen tactiek, blanco erin' (video)

Actrice Rian Gerritsen over deelname Wie is de Mol?: 'Geen tactiek, blanco erin' (video)

Saturday 6 January om 10:39

Actrice Rian Gerritsen over deelname <em>Wie is de Mol?</em>: 'Geen tactiek, blanco erin' (video) Jokers, vrijstellingen, list, bedrog en leugens; het komt allemaal weer voorbij in Wie is de Mol. Maar de belangrijkste vraag blijft natuurlijk: wie saboteert al die tijd de boel? Rob Goossens doet alvast een voorspelling én hij sprak met actrice Rian Gerritsen, die mee doet aan het spectacuaire programma. Lees hier een overzicht van de deelnemers aan Wie is de Mol? 2024. Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? is vanaf 6 januari elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv. Zien! Teaser Wie is de Mol? voor wie niet kan wachten (video) Bekijk deze video » Zien: bekijk de leader van Wie is de Mol? 2024 (video) Bekijk deze video » Tooske Ragas over eerste uitzending Wie is de Mol?: 'Zit zó goed in elkaar' Bekijk deze video »
Wie is de Mol? :
Actrice Rian Gerritsen over deelname Wie is de Mol?: 'Geen tactiek, blanco erin' (video)

Jokers, vrijstellingen, list, bedrog en leugens; het komt allemaal weer voorbij in Wie is de Mol. Maar de belangrijkste vraag blijft natuurlijk: wie saboteert al die tijd de boel? Rob Goossens doet alvast een voorspelling én hij sprak met actrice Rian Gerritsen, die mee doet aan het spectacuaire programma.

Lees hier een overzicht van de deelnemers aan Wie is de Mol? 2024.

Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? is vanaf 6 januari elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's