Casa di Beau winterspecial: Gavin lijdt volgens Gordon aan schizofrenie

Casa di Beau winterspecial: Gavin lijdt volgens Gordon aan schizofrenie

<em>Casa di Beau winterspecial</em>: Gavin lijdt volgens Gordon aan <em>schizofrenie</em> Casa di Beau winterspecial gemist? Bekijk hier de hele uitzending. Gordon doet vanavond voor het eerst z'n verhaal over de veelbesproken breuk met z'n verloofde Gavin in 'Casa di Beau'. De Shownieuws-tafel heeft de aflevering alvast bekeken, en heeft het erover. GeschoktGordon denkt dat Gavin lijdt aan schizofrenie en Shownieuws vindt het nogal een grote 'beschuldiging' en neemt contact op met Gavin. Gavin is geschokt door Gordons uitspraak. Bekijk de Shownieuws-video over Casa di Beau hierboven. De eenmalige wintereditie van Casa di Beau is op 7 januari te zien op RTL4. Bekijk ook Shownieuws: André Hazes bedankt fans voor 3 miljoen streams maar krijgt commentaar Bekijk deze video » Video: Gordon spreekt van 'karaktermoord' in eerste beelden wintereditie Casa di Beau Bekijk deze video »
TV :
Zondag 7 januari om 09:47

Casa di Beau winterspecial gemist? Bekijk hier de hele uitzending.

Gordon doet vanavond voor het eerst z'n verhaal over de veelbesproken breuk met z'n verloofde Gavin in 'Casa di Beau'. De Shownieuws-tafel heeft de aflevering alvast bekeken, en heeft het erover.

Geschokt
Gordon denkt dat Gavin lijdt aan schizofrenie en Shownieuws vindt het nogal een grote 'beschuldiging' en neemt contact op met Gavin. Gavin is geschokt door Gordons uitspraak.

Bekijk de Shownieuws-video over Casa di Beau hierboven. De eenmalige wintereditie van Casa di Beau is op 7 januari te zien op RTL4.

Actuele video's

Meer actuele video's