Ronnie Flex adviseert Joshua uit Winter Vol Liefde: 'Speel het cool, doe het wat rustiger aan'

Ronnie Flex adviseert Joshua uit Winter Vol Liefde: 'Speel het cool, doe het wat rustiger aan'

Vrijdag 5 januari om 11:33

De liefdesavonturen van Joshua en Benjamin in Winter Vol Liefde werden donderdagavond uitvoerig besproken bij RENZE en daar bleek dat Ronnie Flex ook een fervent kijker is. Wat vindt de rapper van de nogal opdringerige en vaak overenthousiaste Joshua? 'Ik zou hem adviseren om het iets rustiger aan te doen. Speel het een beetje cool en leg niet al je kaarten direct op tafel.'

Bekijk het fragment van RENZE hieronder

Ronnie Flex adviseert Joshua uit <em>Winter Vol Liefde</em>: 'Speel het cool, doe het wat rustiger aan' De liefdesavonturen van Joshua en Benjamin in Winter Vol Liefde werden donderdagavond uitvoerig besproken bij RENZE en daar bleek dat Ronnie Flex ook een fervent kijker is. Wat vindt de rapper van de nogal opdringerige en vaak overenthousiaste Joshua? 'Ik zou hem adviseren om het iets rustiger aan te doen. Speel het een beetje cool en leg niet al je kaarten direct op tafel.' Bekijk het fragment van RENZE hieronder Winter Vol Liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Benjamin zet Joshua op zijn plaats in Winter Vol Liefde: 'Beter als je nu even weggaat' Bekijk deze video » Video: Benjamin 'totaal uitgetuned' tijdens gesprek met Olivier-Bas in Winter Vol Liefde Bekijk deze video » Amy Rose klaar met twijfelende Saul: 'Maak een keuze!' (Winter Vol Liefde) Bekijk deze video » Olivier-Bas: 'Benjamin en ik hebben te weinig raakvlakken' (Winter Vol Liefde) Bekijk deze video »
TV :
Ronnie Flex adviseert Joshua uit Winter Vol Liefde: 'Speel het cool, doe het wat rustiger aan'

Winter Vol Liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's