Sneeuw komt als verrassing: "Best intensieve sneeuw hier in het dorp!"

Sneeuw komt als verrassing: "Best intensieve sneeuw hier in het dorp!"

<em>Sneeuw</em> komt als verrassing: &quot;Best intensieve sneeuw hier in het dorp!&quot; Het sneeuwt in meerdere delen van het land. Een grote verrassing voor velen. Op X zien we meerdere berichtjes voorbijkomen over de witte vlokjes. Bekijk een aantal berichten hieronder. ❄️ Kleine verrassing zojuist: een tijdje best intensieve #sneeuw hier in het dorp! Deze sneeuwval is gelinkt aan een fikse 'koudeput' in de atmosfeer, helemaal afkomstig uit het westen van Rusland ? pic.twitter.com/60lLrSKyqc— Wouter van Bernebeek (@StormchaserNL) January 8, 2024 Oei, ik heb nog niet getweet dat er #sneeuw valt in #Houthalen.Toch al een goed uurtje bezig hier. pic.twitter.com/0vSq8erOmb— Maarten Schenk (@mschenk) January 8, 2024 #Sneeuw op maandag! Niet verwacht door de Verhoeverds NOS en vd. Bergerds RTL gisteren, Jammer! Dat is alleen maar goed want dan wordt men nog eens verrast he..Zuid-NL code geel en lokaal naar 1-2 cm. straks.Foto Neerbeek (Bj.) pic.twitter.com/4yR2x9PJbm— Marc E. Putto, weerkundig strateeg (@Weerprimeur) January 8, 2024 KoudHet is koud in ons kikkerlandje. Er valt zelfs sneeuw. Meerdere X-gebruikers delen foto's en video's op social media: "Best intensieve sneeuw hier in het dorp!" Schaatsliefhebbers kunnen vandaag het ijs op in Doorn en De Lier. Bekijk de NOS-beelden hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door NOS (@nos)
Maandag 8 januari om 11:12

Het sneeuwt in meerdere delen van het land. Een grote verrassing voor velen. Op X zien we meerdere berichtjes voorbijkomen over de witte vlokjes. Bekijk een aantal berichten hieronder.

Koud
Het is koud in ons kikkerlandje. Er valt zelfs sneeuw. Meerdere X-gebruikers delen foto's en video's op social media: "Best intensieve sneeuw hier in het dorp!"

Schaatsliefhebbers kunnen vandaag het ijs op in Doorn en De Lier. Bekijk de NOS-beelden hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's