ZIEN: Ook Rik van de Westelaken op het kleurrijke Día de Muertos in WIDM

ZIEN: Ook Rik van de Westelaken op het kleurrijke Día de Muertos in WIDM

ZIEN: Ook <em>Rik van de Westelaken</em> op het kleurrijke <em>Día de Muertos</em> in <em>WIDM</em> Afgelopen zaterdag startte het nieuwe seizoen van Wie is de Mol?. We zagen in aflevering 1 o.a. de kleurrijke Día de Muertos feestvierders. Naast de Mol was er nog iemand incognito op het feest van de Día Del Topo, namelijk Rik van de Westelaken! Bekijk de video hieronder. MexicoJa echt waar, Rik was ook geschminkt! Hoe dat ging hoor je in de nieuwe Wie is de Mol? podcast, vanaf nu te beluisteren in je favoriete podcast-app. Ook de kandidaten nemen je mee in hun reis door Mexico. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bekijk de leader van Wie is de Mol? 2024! Is de Mol nu al ontmaskerd? (spoilers) Bekijk deze video » Bekijk de aftrap van Wie is de Mol? 2024: "The game is on" Bekijk deze video »
Monday 8 January om 16:34

Afgelopen zaterdag startte het nieuwe seizoen van Wie is de Mol?. We zagen in aflevering 1 o.a. de kleurrijke Día de Muertos feestvierders. Naast de Mol was er nog iemand incognito op het feest van de Día Del Topo, namelijk Rik van de Westelaken! Bekijk de video hieronder.

Mexico
Ja echt waar, Rik was ook geschminkt! Hoe dat ging hoor je in de nieuwe Wie is de Mol? podcast, vanaf nu te beluisteren in je favoriete podcast-app. Ook de kandidaten nemen je mee in hun reis door Mexico.

Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's