Jan Slagter roept NOS op: 'Breng Tom Egbers terug naar Studio Sport'

Jan Slagter roept NOS op: 'Breng Tom Egbers terug naar Studio Sport'

Dinsdag 9 januari om 09:31

De in opspraak geraakte Tom Egbers hoort gewoon op zondagavond NOS Studio Sport te presenteren vindt Jan Slagter en daar is Jack van Gelder, die Gordon een zielige man vindt, het helemaal mee eens. En ook het publiek van De Oranjewinter sluit zich daarbij aan.

'Tom, kom terug'
Slagter vindt het misdadig wat de NOS met Egbers doet: 'Je weet dat hij ook een hartinfarct heeft gehad door alle commotie. Ik hoop dat de NOS gaat zeggen.. Tom kom terug. Hij heeft nog een contract voor zeven of acht maanden. Laat die man gewoon via de voordeur vertrekken.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van maandag 8 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken via Gids.tv.

Jan Slagter roept <em>NOS</em> op: 'Breng Tom Egbers terug naar Studio Sport' De in opspraak geraakte Tom Egbers hoort gewoon op zondagavond NOS Studio Sport te presenteren vindt Jan Slagter en daar is Jack van Gelder, die Gordon een zielige man vindt, het helemaal mee eens. En ook het publiek van De Oranjewinter sluit zich daarbij aan. 'Tom, kom terug'Slagter vindt het misdadig wat de NOS met Egbers doet: 'Je weet dat hij ook een hartinfarct heeft gehad door alle commotie. Ik hoop dat de NOS gaat zeggen.. Tom kom terug. Hij heeft nog een contract voor zeven of acht maanden. Laat die man gewoon via de voordeur vertrekken.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van maandag 8 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Emotionele Tom Egbers in Khalid & Sophie over Volkskrant-artikel: 'Ik ben die man niet' (video) Bekijk deze video »
TV :


Actuele video's

Meer actuele video's