Zenuwachtige Tooske tijdens WIDM-'ondervraging': "Wat sta je hier nou te verraden!?"

Zenuwachtige Tooske tijdens WIDM-'ondervraging': "Wat sta je hier nou te verraden!?"

Zenuwachtige Tooske tijdens <em>WIDM</em>-'ondervraging': &quot;Wat sta je hier nou te verraden!?&quot; Tooske Ragas doet mee aan het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? en reageert op de kijkcijferhit. Maar liefst drie miljoen mensen keken naar de eerste aflevering. Tooske zegt dat iedereen om haar heen vragen stelt, en ook haar Shownieuws-collega's hebben vragen voor haar. Ze wordt er een beetje zenuwachtig van en lacht een paar vragen weg. Bekijk de Shownieuws-video met Tooske Ragas over WIDM hierboven. Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bekijk de leader van Wie is de Mol? 2024! Is de Mol nu al ontmaskerd? (spoilers) Bekijk deze video » ZIEN: Ook Rik van de Westelaken op het kleurrijke Día de Muertos in WIDM Bekijk deze video »
TV :
Tuesday 9 January om 10:34

Tooske Ragas doet mee aan het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? en reageert op de kijkcijferhit. Maar liefst drie miljoen mensen keken naar de eerste aflevering. Tooske zegt dat iedereen om haar heen vragen stelt, en ook haar Shownieuws-collega's hebben vragen voor haar. Ze wordt er een beetje zenuwachtig van en lacht een paar vragen weg.

Bekijk de Shownieuws-video met Tooske Ragas over WIDM hierboven. Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's