Stoot Hélène Hendriks Eva Jinek van de TV-koningin-plek: "Ze moet oppassen" (video)

Stoot Hélène Hendriks Eva Jinek van de TV-koningin-plek: "Ze moet oppassen" (video)

Stoot <em>Hélène Hendriks</em> Eva Jinek van de <em>TV-koningin</em>-plek: &quot;Ze moet oppassen&quot; (video) Hélène Hendriks trapt dit jaar af met De Oranjewinter. Ook in deze winterse variant van haar succesvolle talkshow De Oranjezomer ontvangt ze wisselende gasten waarmee ze het actuele nieuws bespreekt. Aan Shownieuws vertelt ze de succesformule. Evert Santegoeds waarschuwt Eva Jinek dat ze moet oppassen voor Hélène, want de Oranjewinter-presentatrice is ook een TV-koningin. En daar kan er eigenlijk maar één van zijn... "Niet zenuwachtigHendriks vertelt in de video hieronder dat de succesformule 'het goed vervangen van de Vandaag Inside-mannen' is. "We hebben goede tafelgasten en goede gasten, dat is al de helft van het werk. Dan hoef je niet zenuwachtig te zijn." Het nieuwe seizoen van De Oranjewinter is vanaf maandag 1 januari elke werkdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook ZIEN: De 10 best bekeken video's van Gids.tv in 2023 Bekijk deze video » René van der Gijp op vakantie: "Zoek je kwal Genee?" Bekijk deze video »
Show :
Tuesday 9 January om 09:53

Hélène Hendriks trapt dit jaar af met De Oranjewinter. Ook in deze winterse variant van haar succesvolle talkshow De Oranjezomer ontvangt ze wisselende gasten waarmee ze het actuele nieuws bespreekt. Aan Shownieuws vertelt ze de succesformule. Evert Santegoeds waarschuwt Eva Jinek dat ze moet oppassen voor Hélène, want de Oranjewinter-presentatrice is ook een TV-koningin. En daar kan er eigenlijk maar één van zijn...

"Niet zenuwachtig
Hendriks vertelt in de video hieronder dat de succesformule 'het goed vervangen van de Vandaag Inside-mannen' is. "We hebben goede tafelgasten en goede gasten, dat is al de helft van het werk. Dan hoef je niet zenuwachtig te zijn."

Het nieuwe seizoen van De Oranjewinter is vanaf maandag 1 januari elke werkdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's